terug

Algemene informatie

Verzending
Afhankelijk van de betaalwijze verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Wij verzenden onze pakketten met DHL ,Cycloon , de Postbode of Cycloon  hier kunt U ook UW pakket volgen. Indien artikelen op dat moment niet op voorraad zijn nemen wij contact met u op. De producten worden uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag naar u verzonden.

Garantie
De garantievoorwaarden van de leverancier of fabrikant van het product worden aangehouden. Dit is per product verschillend. Normaal is dit 1 jaar op fabricagefouten.

Aansprakelijkheid
Gestelsebazar.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het gebruiken van de artikelen. Bij het gebruik van het product dient de handleiding in acht te worden genomen. De op de website genoemde gewichten, maten, aanbevelingen en getoonde foto's, zijn uitsluitend als indicatie bedoeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. De aansprakelijkheid van gestelsebazar.nl is altijd beperkt tot het totaalbedrag van de bestelling.

Betalen, prijzen en acties

De minimale bestelling die u bij ons kunt plaatsen is € 10,00 , wanneer dit echt teveel is, dan kunt u ons een mail sturen en zullen wij kijken naar een oplossing.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Aanbiedingen zijn, vanaf het moment dat ze geplaatst zijn, dertig dagen geldig,tenzij anders vermeld wordt.Betalingen worden gedaan met iDeal, of desgewenst kunt U ook direct via ons bankrekeningnummer overmaken,hiervoor gaarne per mail contact met ons opnemen. Prijzen op deze site kunnen afwijkend zijn van de prijzen in de winkel. Wij behouden ons het recht voor indien een prijs niet correct is ingevoerd of correct wordt aangegeven door een computer fout/storing om de bestelling te annuleren en eventueel het betaalde bedrag terug te storten.

Uw account bijwerken
U kunt te allen tijde uw account wijzigen door in te loggen via "mijn account" De Gestelse Bazar is niet aansprakelijk voor uw gegevens. U dient uw gegevens correct in te voeren om eventuele fouten of miscommunicatie te voorkomen.

 

K.v.K. nr.

17019171

BTW NR.

NL805750502B01